Op zoek naar meubelmaker friesland?

meubelmaker friesland
Nijhof Interieurmakers Interieurbouw winkelinrichting kantoorinrichting Groningen Marum Friesland.
Onze showroom is alleen te bezichtigen d.m.v een. onlangs gerealiseerd haardombouws. kastwanden met vele opberg mogelijkheden. Keukens op maat. Nijhof Interieurmakers is werkzaam in heel Nederland. Vooral actief in het Noorden van Nederland, zoals in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.
google adwords
Meubelmakerij Wester Home.
Vandaar dat vorige week in Earnewâld de samenwerkings-overeenkomst Better Wetter getekend is. Dat de handtekeningen donderdag gezet werden bij Meubelmakerij Wester in Earnewâld, was geen toeval. De meubelmakers Hindrik en Gjalt Wester kregen opdracht, van rietplanten meubels te proberen te maken.
expressvpn netflix
Welkom bij Meubelmakerij Egbert Sturing.
Welkom op de website van Egbert Sturing. Al meer dan 30 jaar ervaring als Friese" Meubelmaker. Meubelmakerij Egbert Sturing bestaat sinds 2000. Voorheen was Egbert eigenaar van de zaak Meubels van Toen, gevestigd aan de Wortelhaven te Leeuwarden. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan in het maken en restaureren van meubels in elke houtsoort denkbaar. Wat kan Meubelmakerij Egbert Sturing voor u betekenen? Egbert is een echte ambachtsman. Gespecialiseerd in het maken van uw meubels op maat. Een nieuwe tafel, kledingkast of keuken? Egbert maakt het geheel naar uw wens! Restaureren en logen. Heeft u een oud meubel dat het restaureren waard is? Egbert Sturing heeft veel ervaring in het restaureren van meubelen. U kunt het meubel ook laten logen en vervolgens laten restaureren. Egbert Sturing lakt ook graag uw meubelen. Zowel oude als nieuwe meubelen worden opgeschuurd en gelakt. Denk ook eens aan uw oude tafel. Na behandeling door ons weer als nieuw. Naast maatwerk heeft Egbert Sturing ook meubelen in de verkoop. Kijk verder om te zien wat het actuele aanbod is. We zijn voornamelijk werkzaam in de provincie Friesland, maar als u dat wenst bezorgen wij in het hele land.
online
JMI-Betimmering Welkom bij JMI-Betimmering Workum Friesland Timmerman.
Begine 39, 8711 BG Workum, 06-22398794 / 0515-541970, info@jmi-betimmering.nl. JMI-Betimmering is een bedrijf, gespecialiseerd in het vervaardigen van producten van hout, waarbij het zwaartepunt ligt in de jachtbouw. Vaak in opdracht van gerenommeerde werven. Ook maken wij meubels van uiteenlopende houtsoorten.
google adverteren
MBO Ondernemend meubelmakerscheepsinterieurbouwer.
De meeste plekken kun je vinden in Friesland, Midden-Brabant en Zwolle. Na de opleiding kun je over het algemeen wel werk vinden, maar niet overal. In sommige delen van het land is er werkloosheid onder mensen met een diploma Ondernemend meubelmaker.
schuifdeur
JavaScript-fout.
colloidaal goud
Cursuscentrum Houtbewerking Meubelmakerij Passen en Meten.
kennismakingsdag cursussen meubelmaken praktijkopleiding meubelmaken. Meubelmakerij Passen en Meten is een cursuscentrum voor houtbewerking en verzorgt al vele jaren workshops en cursussen ambachtelijk meubelmaken en machinaal meubelmaken voor beginners en gevorderden. Ook is het mogelijk een volledige 1 jarige praktijkopleiding meubelmaken te volgen onder deskundige en ervaren leiding.
camper koelkast
Ambachtelijke Meubelmakerij Brekelmans Friesland Meubelmakerij Brekelmans.
Welkom bij Meubelmakerij Brekelmans, ambachtelijke meubelmakerij en restauratie atelier in Akkrum. Met liefde voor hout en ambacht werk ik nu 30 jaar als antiek restaurator en ambachtelijk meubelmaker. In Amsterdam volgde ik de opleiding op de meubelmakersvakschool en aansluitend de restauratie opleiding. Daar ben ik met de meubelmakerij begonnen en 20 jaar geleden is de meubelmakerij voortgezet in Friesland.
Vacatures Meubelmaker in Groningen Vacat.
Fulltime 3 weken geleden geplaatst MBO Niveau 40 urige werkweek Stadskanaal Meubelmaker MBO Niveau 40 urige werkweek Stadskanaal Het Bedrijf: Voor een meubelmakerij zijn we opzoek naar een 60 dagen geleden Preview Vergelijkbaar 2 Opslaan. Vacatures gerelateerd aan meubelmaker in Groningen.
Over mij Meubelmakerij EMKO.
Mijn naam is Emko Vis en ik ben eigenaar van meubelmakerij EMKO. Naast dat Emko mijn eigen naam is, staat het ook bekend als mijn merknaam voor de eigen gemaakte meubels. De maatwerk meubels worden met passie voor het hout en het ambacht voor u gemaakt.

Contacteer ons