Op zoek naar meubelmaker leiden?

meubelmaker leiden
Meubelmaker vacatures werk in Leiden Indeed.nl.
Vacatures zoeken Cv's zoeken Werkgevers / Plaats vacature. Plaats je cv Inloggen. functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. vacatures voor Meubelmaker in Leiden. Sorteer op relevantie datum. Afstand alleen deze plaats. Landelijke vacatures voor Meubelmaker. Vacatures 1 tot 10 van 48. Plaats je cv In enkele seconden. Interieurbouwer Luxe Jachtbouw Zoeterwoude Aantal maande.
google adwords
Artifex Leiden Ambachtelijk meubelmaker Meubels Keukens en Interieur naar wens!
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van meubels keukens bedrijfsinterieur en complete inrichtingen op maat. Wij werken zowel met massief hout als met plaatmateriaal. De werkplaats is voorzien van moderne apparatuur maar de basis blijft het ambachtelijk meubelmaken. Artifex betekent in het latijn Ambachtsman handwerken kunstenaar of artiest. Al deze betekenissen zijn terug te vinden in het werk dat Artifex aflevert. Wij werken onder het motto Alles wat je kan maken maken wij.
dedicated server europe
Document Moved.
website optimalisatie
meubelmaker utrecht meubelmaker amsterdam meubelmaker leiden.
stelvoet veranda
Meubelmakerij LaJansen in Leiden Onze Branche!
Gemakkelijk op de hoogte blijven? Meld je hier aan! Doorlopend nieuwe info en groothandels! Home / Groothandels / Meubelmakerij LaJansen in Leiden. Meubelmakerij LaJansen in Leiden. Meubelmakerij LAJANSEN Karin Jansen is opgeleid als bedrijfseconoom en is haar eigen meubelmakerij begonnen. Tijdens een cursus houtbewerken in Friesland ontdekte ze haar echte passie hout! Zij volgde de opleiding Meubelmaker aan het Hout en Meubileringscollege in Amsterdam. Karins lijfspreuk Kan niet bestaat niet. Opgeven staat niet in haar woordenboek. Ze bedenkt graag creatieve en functionele oplossingen voor schijnbaar onoplosbare problemen. Voor retailers maakt Karin o.a. presentatiemateriaal en winkelinrichtingen maar ook producten. LaJansen Karin Jansen Evertsenstraat 135 2315 RZ Leiden Olga-complex. Website www.lajansen.nl E-mail email protected.
selecta koffie
Meubelreparatie in Leiden meubelmaker-info.nl.
Onze belangrijkste activiteit is het ontwerpen en maken van meubelen van massief hout eventueel aangevuld met andere materialen als RVS of natuursteen. De jongens van de Wit Leiden. De Jongens van de Wit beschikt over een goed uitgeruste werkplaats aan de Willem Barentszstraat 43 in Leiden waar we acht werkplekken hebben. Hier worden delen op maat. Artifex Meubels leiden Leiden. Artifex Leiden is een Meubelmakerij met de werkplaats gevestigd in het centrum van Leiden.
tanden bleken
Home Anjo Hermans Meubelmakerij sinds 1996.
80% komt bij me terug of beveelt me aan bij anderen. Dat vertrouwen koester ik! Wat kan ik voor u maken? Een persoonlijk en perfect passend meubel de ideale keuken of keukenrenovatie. Kortom Maatwerk meubilair bij alles. Ik help bij het verkennen van de mogelijkheden en geef advies over bijv. Vervolgens maak ik een vrijblijvende offerte enga ik vast voor u aan de slag!
Verhuisdoos
Home Steye Meubelmaker.
Samen bepalen we de randvoorwaarden het materiaal bijzonder hout of juist stoer underlayment de afmetingen de functionaliteit en de prijs. Steye zorgt dat er straks iets heel moois staat.
Meubelmaker Leiden Boekenkast tafel of kasten op maat laten maken?
Kasten tafels of banken op maat laten maken! Wilt u een boekenkast tafel of kasten op maat laten maken? Hieronder vind u een overzicht van meubelmakers uit uw buurt die uw meubels op maat kunnen maken. Via de homepage kunt u vrij zoeken naar meubelmakers in een bepaalde straal. Bent u meubelmaker en wilt u klanten die op zoek zijn via Google naar u? Registreer u dan snel en lees meer onder Ik ben meubelmaker.
Meubels op maat Leiden Meubelmakerij Roos Van Ommen.
Meubels op maat Leiden. Meubels op maat in Leiden laten maken en benieuwd naar de houtsoorten waar we mee werken? We maken over het algemeen gebruik van massief eiken hout of van steigerhout. De beide materialen zijn goed geschikt voor meubels op maat in Leiden uiteraard bieden ze zo hun voor en nadelen. Zoekt u naar massief hout van de beste kwaliteit zonder noesten of juist met een paar karakteristieke punten in het hout? Wilt u de meubels op maat in Leiden laten maken van steigerhout om daarmee de kosten te drukken?

Contacteer ons