Resultaten voor meubelmaker enschede

meubelmaker enschede
Meubelmaker Enschede moderne tafels en kasten op maat.
De houtsoorten komen uit duurzaam beheerde bossen. Het hout wordt geselecteerd op kwaliteit en op tekening. Voorbeelden van deze houtsoorten zijn iepenhout zoals deze eettafel van iepenhout en eikenhout. Een voorbeeld van een eikenhouten tafel van schitterend kwartiers gezaagd hout is deze eettafel. Uniek en op maat. De meubels van meubelmaker Casper Rutges zijn maatwerk.
search engine optimisation
Meubelmakerij Van Lange.
V.P.N
Meubelmaker Enschede De Telefoongids.
2 beoordelingen over Meubelmaker in Enschede. Betrouwbaar vakkundig bedrijf dat een uitstekend resultaat levert. Zonder meer 5 sterren. Thijs Scharenberg Ontwerper / Meubelmaker. Deze vakman weet waar hij het over heeft.
website optimalisatie
KatsvanHout interieurbouw.
De productie van het maatwerk meubilair van Katsvanhout vindt plaats in onze eigen goed uitgeruste werkplaats in Enschede. Hier wordt met veel vakmanschap uiterste precisie en liefde voor het vak aan uw nieuwe interieur gewerkt. Wij maken gebruik van een vast montage team. Dit team bestaat uit een aantal vaste medewerkers van Katsvanhout en een aantal vaste monteurs die wij inhuren. Op locatie wordt uw interieur keurig gemonteerd en perfect afgewerkt. 2015 Alle rechten voorbehouden.
stelvoet veranda
Meubelmakerij bij Enschede.
De Twentsche woonwinkel met EIGEN meubelmakerij. De Twentsche woonwinkel met EIGEN meubelmakerij. De Twentsche woonwinkel met EIGEN meubelmakerij. De Twentsche woonwinkel met EIGEN meubelmakerij. De Twentsche woonwinkel met EIGEN meubelmakerij. Al 22 jaar een begrip in TWENTE! Buiten de openingstijden op afspraak mogelijk! Bent u op zoek naar een meubel dat perfect bij uw inrichting past en dat niemand anders heeft? Een meubel waar u trots op kunt zijn? Wij maken hem voor u! Het Ambacht is gevestigd in Losser wanneer u dus een meubelmakerij in de buurt van Enschede zoekt bent u bij ons aan het juiste adres.
koffiebonen kruidvat
Home. Willem Meubelmakerij.
Ons bedrijf bestaat uit een hecht team van zes doorgewinterde vakmensen elk met zijn eigen specialiteit op het gebied van houtbewerking. Als het om hout gaat kunnen we alles voor u maken van kasten keukens en trappen interieurbouw tot complete verandas en kapschuren. Alles wordt ambachtelijk gemaakt dat wil zeggen. van de beste kwaliteit hout. met oog voor detail en.
tanden bleken
Eminent Meubelonderdelen Enschede.
Eminent Meubelonderdelen is een jong bedrijf met een groot assortiment aan meubelonderdelen zoals lijstwerk sloten meubelpanelen meubelbeslag keuken interieurs schuurmaterialen en bevestigingsmaterialen. Kortom bijna alles om meubels te maken en te restaureren. Eminent Meubelonderdelen richt zich als groothandel niet alleen op de professionele markt maar ook op de hobbyist. Door rechtsstreekse import kan Eminent Meubelonderdelen de producten leveren tegen sterk concurerende prijzen.
Verhuisdoos
Meubelmaker Enschede Broekhuis Houtbewerking Restauratie.
Product in iedere houtsoort. Kozijnen deuren en ramen. Wilt u een uniek meubel in uw huis of wil u een uniek meubelstuk laten restaureren. Dan bent u bij Broekhuis houtbewerking meubelrestauratie op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten meubelrestauratie en meubelmakerij. Met oog voor detail gaan wij aan de slag met uw meubelstuk om het weer in de originele staat te brengen zodat uw meubelstuk weer volledig tot zijn recht komt. Speciale technieken voor meubelreparatie en meubelrestauratie.
INTREMA INTERIEURS VAN PURE KLASSE.
De sfeerbouwers van Intrema. Intrema Interieurbouw is een begrip in interieurs met klasse. Onze jarenlange ervaring staat garant voor duurzaamheid kwaliteit en innovatie in ontwerp en materiaalgebruik. In onze eigen werkplaats in Enschede ontwerpen en bouwen wij steeds weer een unieke sfeer. Tegelvloeren parketvloeren keukens badkamers walk-in closets boekenkasten losse meubelen maatinterieurs verbouwingen ontwerpen totaalconcepten bouwbegeleiding als het met interieur te maken heeft levert Intrema Interieurbouw het! Nadat we samen hebben bepaald hoe het interieur exact gaat worden kunnen onze ervaren vakmensen aan de slag. Interieurbouw is een ambachtelijk vak waar nog steeds veel handwerk aan te pas komt. Een vak dat we bij Intrema met veel liefde uitoefenen. De sfeerbouwers van Intrema. een begrip in interieurs.
Meubelmaker Enschede Gebroeders De Ruiter.
Een meubelmaker met een passie voor zijn vak en oud eiken zodat uw oud eiken meubelstuk precies naar wens wordt gerealiseerd? Het hout wordt eerst zorgvuldig geselecteerd uit verschillende Europese landen waaronder Engeland Belgiƫ Duitsland en Turkije. Dit selectieproces betrekt een groot gedeelte van onze werkzaamheden. Het hout komt onbehandeld en in woeste staat bij ons binnen. Daarom wordt het hout dat vaak afkomstig is van oude boerderijen en gebinten door ons geschuurd of geschaafd.

Contacteer ons