Op zoek naar meubels laten maken?

meubels laten maken
meubels - Indien gewenst zorgen wij voor het transport van uw meubelen.
U contacteert ons met een vraag, via onze website of per mail, omtrent het renoveren van uw trap, plafond, meubel etc. Vergeet zeker niet een foto van het desbetreffende werk door te sturen. Indien gewenst komen we ter plaatse, geven we advies, bespreken we de werking en mogelijkheden.
meubels maken - Industriële vintage meubels.
Industriële vintage meubels. Industriële vintage meubels. Industriële en vintage meubels. De industriële meubels van PimsTra Meubelen trekken op een bijzondere manier de aandacht. Ze zijn namelijk niet alledaags. Het zijn industriële staal/hout meubels, maar ook vintage of houten doorleefde meubels zult u hier tegenkomen.
ZELFDESIGN.
Naast meubels en interieur is het ook mogelijk om mooie stukken hout te kopen, om te gebruiken in of om uw huis. Wij werken zo veel mogelijk met Europese houtsoorten, zoals eikenhout, taxushout, notenhout en bamboe. Wanneer u een maatoplossing zoekt voor een bepaalde plek in uw huis of restaurant/winkel dan is het mogelijk om dit te laten maken. meer nieuws
ik wil een website laten maken
Design meubels op maat laten maken.
Hét adres voor meubels op maat. Het vak van design meubels maken leerde Jan de Weijer van zijn vader en grootvader van meubelfabriek de Weijer. Samen met zijn oudere broer Peter heeft hij een schat aan kennis en ervaring op het gebied van meubels maken.
website laten ontwerpen
Meubelmaat Kieftenburg.
U kunt een ontworpen meubel altijd door Meubelmaat laten maken. U kunt hiervoor vanuit het programma een online offerte aanvragen door in het menu op Prijs te klikken. U krijgt dan binnen enkele dagen een offerte via een e-mail. Vragen en/of suggesties. U kunt altijd contact opnemen met ons omtrent het meubelmaker programma. Wanneer u vragen en/of suggesties heeft kunt u deze sturen naar: meubelmaker@meubelmaat.com. Meubelmaat is gespecialiseerd in het vervaardigen van uw persoonlijke en op maat gemaakte meubels. Hierbij kunt u denken aan audio en tv-meubelen, boekenkasten, wijnkasten, tafels en dressoirs. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen uit de vaste collectie van Meubelmaat. Alle meubels zijn uit te voeren in verschillende houtsoorten en kleuren. Tevens is het mogelijk om uw eigen meubels te ontwerpen of uw oude meubels nieuw leven in te blazen door ze bij Meubelmaat te laten overspuiten.
retro tv meubel
Meubels laten maken met eigen logo of ontwerp, kan dat? Brand Merchandise.
Wat wij doen. Bedrijfs en promotiekleding. Je bevindt je hier: Home / Portfolio/Producten / Meubels laten maken met eigen logo of ontwerp, kan dat? Meubels laten maken met eigen logo of ontwerp, kan dat? 18 januari, 2017 door Arno van Ras.
telescoop ladder
Meubels laten maken Timmerbedrijf De Markt.
Ruim 35 jaar zijn wij actief op het gebied van timmerwerk op maat. In onze werkplaats maken we elke dag kwalitatief mooie en unieke spullen. Voornamelijk zijn wij actief op het terrein van het zelf produceren, leveren en monteren al dan niet op locatie van ramen, deuren, kozijnen en op maat gemaakte meubels.
mooie website laten maken
Heeft iemand wel eens iets laten maken door een meubelmaker? Ouders Online.
In de winkel stonden meubels, als je iets wilde hebben wat er niet bij stond kon je het bij hen laten maken. We hebben een kast helemaal zoals wij die wilden, met een maat die exact past op de gewenste plek.
website laten ontwerpen
Hoe gaat dat, een meubel laten ontwerpen? Interieurontwerp.nl.
Een reactie plaatsen. In het verleden heb ik als meubelontwerper gemerkt dat veel klanten het aanvankelijk een hele stap vinden meubels op maat te laten maken. Als je nog nooit een ontwerper aan het werk hebt gezet, weet je niet wat je krijgt, en dat kan de drempel behoorlijk hoog maken.
meubels op maat
Meubelmakerij Apeldoorn Dorst Maatmeubel.
Uw meubels worden stuk voor stuk prachtige toevoegingen aan uw interieur. Door gebruik te maken van excentriek hout kunnen wij voor de mooiste meubels op maat laten maken. Daarnaast hebben we beschikking over glas, RVS, staal en alles wat u in uw hoofd heeft: uw wensen staan centraal.
Talsma meubels Ambachtelijke meubels van steigerhout.
Indien u een eigen ontwerp heeft gemaakt of fotos van een product heeft die u ook graag wilt laten maken, kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust een kijkje op deze website om een greep van ons aanbod te aanschouwen. Heeft u vragensuggesties, of wensen omtrent een bepaald product schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Talsma Meubels 2011.
Steigerhouten meubelen op maat Goedkope steigerhouten meubelen.
Zo zie je steeds meer eettafels, tv meubels, salontafels en slaapkamerinrichting van steigerhout. Deze steigerhouten meubelen worden veelal gemaakt van nieuwe steigerplanken en afgewerkt met een white of grey wash. Naast white wash en grey wash worden onze meubelen ook regelmatig afgewerkt met een andere kleur beits, denk hier bijvoorbeeld aan een blanke beits, black wash en antraciet wash. Alle denkbare beitsen zijn mogelijk. Omdat er qua beitsen en kleuren erg veel mogelijkheden zijn laten we het beitsen aan u zelf over.

Contacteer ons